Nejnovější recenze ze sekce Pláště na kolo
- Výborné pláště, můj gravel teď po silnici letí jako kdysi silnička na pologaluskách. Proti sundaným a o 9mm širším plášti WBT sice na štěrku mírně plave, ale ne tak aby to sem tam nešlo projet. Na pevném podkladu je Thundero extra třída.
- Super pneu
velmi dobře zabírá,
odolnost proti defektu
Překvapivě rychlý, dobře vedoucí a dobře přilnavý plášť na suchý a vlhký povrch, dobrý kompromis pro výjezdy částečně po asfaltových okreskách a na lesní/polní cesty, šotolinu. Fajn pro delší výlety, prostě XC. A moc hezky vypadá. ;) V hlubokém písku/prachu/blátě samozřejmě nestíhá, na to není stavěný.
- Dobré pláště pro každého (koupil jsem pro manželku) kdo jezdí na trekovém kole, ale spíše po upravených zpevněných cyklostezkách a po asfaltu
- Kvalita
- Nízká cena
Spolehlivé pláště i v zimě na ujetém sněhu.
Výborná kvalita a cena.
- Nemusel jsem kupovat jiný druh plášťů(jsem na ně zvyklý)
Perfektní.
- Dobrá stabilita na předním kole
- Najeto několik tisíc km bez defektu
- Na zadním kole dobrý do terénu, pomalejší na asfaltu
Tento plášť používám dlouhodobě
- Ok
- Mám je na vozík a jsem spokojen.
Kvalitní plášť do lehčího terénu. Spokojenost, doporučuji.
Kvalita za dobrou cenu. Použili jsme na kočárek ABC design Viper. Original kola měla často defekt.
- Velmi kvalitní výrobek
- Zatim najeto par kilometru uvidime kolik tisic km.vydrzi.
- Nic.
Dvakrat jsem jel etapák do rumunského Banátu na festival do Eibenthálu (1100 km) bez defektu. Jsou to skvělé pláště, jezdí výborně, drží a podrží.
Dosud jsem jezdil na Hutchinson Overide 38mm (s duší). Tufo Thundero (bezdušová montáž) jedou na asfaltu stejně dobře (byť jsou malinko širší a mají vzorek) - podle Stravy jsem dokonce nepatrně rychlejší. Plášť je jistější, hlavně na polňačkách. Jsem spokojen.
Ano