Nejnovější recenze ze sekce Pláště na kolo
Všechno v pořádku, Plašť za super cenu
Spokojenost.
vše OK
- Pořád rychlý a přitom rozumně pohodlný plášť na silničku, se kterým se dá dobře jet i po kostkách nebo silnicích nižších tříd (pokud se vejde do vidle)
- přesnost výroby, nasadíte i bez montpák
- Doporučené rozmezí tlaku daného výrobcem je posazené stále hodně vysoko, ideál je minimálně na předním kole o 20 "psíků" níže.
- vypadá bytelně
- jezdí jako drak
Continental Grand Prix 23-622 kevlar
Přidáno: 24. května 2024
(naposledy upraveno 24. května 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
Ještě jsem nestačil vyzkoušet, pouze nasadit.
Montáž bez problému.
Lehké pláště s jemným vzorkem ideální na šotolinu a polní cesty. Osazeny na horské kolo pro dceru místo původních širších s hrubým vzorkem. Reflexní boční pásy jsou příjemný bonus. Pozor - patka je drátěná, přestože je v názvu produktu buzzword "kevlar"
- jízdní vlastnosti
- materiál
doporučuji
rychlé opotřebení, ale skvělé vlastnosti, snadné nasazení
- Znama znacka
- Vydrzia dlho
- Super pomer grip/odpor/valivost
Nova generacia Liteskin nema popisku "Liteskin" na samotnom plasti, ale to je podla obchodu bezne.
zkušenost dobrá
Zatím jen odzkoušeno - bude použito později.
- hezky zpracované pláště
- oproti jiným plášťum mi přpadaji tuhé, neopodajné asi proto že jsou dělány vysloveně na bezduše. Vozím Maxisy a jen na omak mi příjdou pohodlnější hlavně co se týče bočníc.
Pirelli MTB Scorpion XC M 29x2,40" kevlar
Přidáno: 21. května 2024
(naposledy upraveno 21. května 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
Výborný univerzál. Kupován opakovaně.
- kvalitní produkt za rozumnou cenu
- Super do města na asfalt, odpouští koleje, tlumí kostky.
- po prvních 100 km se zdá, že se vůbec nesjíždí
Vypadají dobře, ale zatím ještě nejsou na kole, budou se přezouvat dnes, tak uvidím.
Vše pasuje. super.
na 40mm verzii som najazdil cca 3300km, potom strasne smykali aj na suchu, aj ked podla vzorku boli ako nove. Chcel som skusit uzsiu verziu na nove 17mm kolesa, sadli pekne, valia rychlo, pri nizsom tlaku pohodlie podobne ako 40mm verzia, neskusal som zatial grip v terene (tam to asi bude trochu poznat).
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »