Nejnovější recenze ze sekce Pláště na kolo
- zatím jen namontováno
- perfektně zabaleno
- Doporučuji.
Šikovný vzorek, super cenovka.
Velice slušné pláště. Zatím spokojenost.
Dodávka trvala dlouhou dobu
Rychlost
- Dobře drží v terénu.
- Vzhledem k špuntovému plášti nízký valivý odpor na tvrdém povrchu.
Kvalita za rozumnou cenu
- Skutečně kvalitní a odolný plášť
- Výborná cena a rychlé dodání
Již dlouhé roky si na všechna kola doma (krosová a horská) kupujeme tento plášť " Schwalbe Marathon plus" v různých velikostech, protože jsme na něm nikdy nepíchli kolo, a to ani v lese, kde jsou ostré akátové trny, případně cyklostezkách kde jsou střepy ze skla. A v lesích na šotolině jezdím převážně.
Má malý valivý odpor = je trochu tvrdší, to ano, ale já také kvůli hmotnosti >100 kg foukám kola na min. 75% maxima pro plášť = takže lehčí jezdec může nafouknout při spodní povolené hranici (napsáno na boku pláště v barech a PSI) a je to měkčí. Opravdu doporučuji všem těm, kteří neradi na výletě lepí/mění duši. Obrovská spokojenost. 15 let bez defektu. Plášť vydrží také déle = je odolný proti opotřebení = na krosovém kole jsem ho měl 10 let a cca 10.000 Km. (kola střídám). Je to lepší materiál = nesteří. Jezdím i v zimě = od +3 a v létě do 35 stupňů.
A protože jsem celé dlouhé roky s tímto pláštěm tak spokojený, tak jsem si dal tu práci i s touto dlouhou recenzí pro plášť jako výraz díků. :-)
Plná spokojenost
Rubena/Mitas V71 SEPIA 26 x 1,75 x 20
Přidáno: 13. května 2024
(naposledy upraveno 13. května 2024)
Zakoupeno v Sport365.cz
Tiché pláště!
- ochrana proti defektu, kvalitní vzorek, dobrá cena
- Dobrá univerzální pneumatika
To, co jsem potřeboval. Za slušnou cenu solidní výrobek.
top.
Kvalitu zhodnotím ař po užívání výrobku.
Dokonce i svišti koukali jak ty pláště sviští!
- má dostatečně vysoký vzorek
- je odolný vůči defektům
- je celoroční - kromě ledu na všechny povrchy
- vhodný do 50 km/h
- lze jej hustit až do 4,5 baru
- není vhodný pro úzké ráfky
- je relativně těžký (téměř dvojnásobně oproti mému minulému plášti)
- jelikož má drátěnou výztuhu, nasazuje se obtížněji než kevlarové pláště a nelze jej sbalit do roličky
Po prvních testech se jeví jako dobře přilnavý a drží dobře na mokru i na štěrku. Lze jej dobře vystředit a je vhodný i pro vyšší rychlosti (do 50 km/h). Překvapil mne nevhodností pro úzké ráfky. Tato podstatná informace v eshopu chyběla.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »